Varmepumper med montering i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Bliv kølet ned til en varm sommer med en varmepumpe

Er du på udkig efter en prisbillig energiløsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden?

Hos Hanstholm EL-teknik hjælper vi dig med at vælge den bedste løsning,- vi har mange års erfaring med varmepumper og rådgiver dig gerne eller giver dig et godt tilbud på en varmepumpe med montering. Vi servicerer private og erhverv i Hanstholm, Thisted, Klitmøller, Fjerritslev og Østerild – hele Nordvestjylland.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os på 97 96 21 33 eller skriv til os på info@hanstholm-el.dk

Mitsubishi varmepumpe
Service på køl anlæg i Hanstholm

KMO-montører i Hanstholm EL-teknik

Det kræver en faguddannet KMO-montør (kølemontør) at installere en varmepumpe. Det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel fagperson, da nogle varmepumper skal tilkobles vandforsyning og radiatorsystemer.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os på 97 96 21 33 eller skriv til os på info@hanstholm-el.dk

Du kan vælge mellem 3 typer varmepumpe-installationer

 • luft-luft varmepumper
 • luft-vand varmepumper
 • jordvarmepumper

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Med en varmepumpe får du en billig og driftssikker varmeløsning, som ikke kræver det samme vedligehold som fx olie- eller gasfyr. Der skal ikke bestilles og påfyldes brændsel til en varmepumpe, da den omdanner luften udenfor til varme indenfor.

De varmepumper vi sælger og monterer er designet til det nordiske klima, så du selv med de hårdeste frostgrader får en behagelig temperatur i stuen. I nogle tilfælde kan vi koble flere varmepumper på den monterede udedel, så varmepumpen kan opvarme eller nedkøle flere rum ad gangen.

Vi leverer og monterer kun varmepumper af høj kvalitet fra anerkendte mærker fra Panasonic og Mitsubishi – som er kendt for deres innovative og nytænkende design. Varmepumper, der er designet til nordiske forhold og som leverer en høj og effektiv varmeydelse.

Varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi

Varmepumper fra Panasonic er din garanti for kvalitet og de er designet og udviklet til det nordiske klima. Mange af Panasonics varmepumper udnytter varmen i luften helt ned til en ude temperatur på -25⁰C, så selv om det bliver bidende koldt udenfor, kan du stadig holde en varmen indendørs.

Med en Panasonic varmepumpe får du en høj og driftssikker ydelse og høje SCOP- og COP-værdier som er et udtryk for en høj ydelse.

Mitsubishi er en af de førende producenter mht udvikling af varmepumper. Mitsubishi har mange års erfaring med at producere driftssikre og højtydende varmepumper i høj kvalitet til private, erhverv og industri i hele verden.

Varmepumper fra Mitsubishi er nogle af de mest solgte varmepumper i de nordiske lande. Med en varmepumpe fra Mitsubishi får du en effektiv energiløsning.

  El-installatør i Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller

  Fordele ved installation af varmepumper

  Spar penge
  Billig varmeløsning
  Grøn energi
  Energieffektive og miljøvenlige
  indeklima
  Bedre indeklima
  indeklima
  Kan både opvarme og afkøle
  Serviceaftale
  Næsten vedligeholdelsesfri (dog lovpligtigt serviceeftersyn)

  Luft til luft varmepumper – god til sommerhuset

  Luft til luft varmepumpen er den mest solgte varmepumpe i Danmark, da den er billigst i indkøb/montering. Du finder typisk en luft til luft varmepumpe i sommerhuse eller som supplement til eksisterende opvarmningskilder i private helårshuse. En luft til luft varmepumpe består af en udedel og en indedel.

  Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden og ca. 10 cm væk fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i det største rum i boligen (stuen), fordi varmen derved lettere spredes til de tilstødende rum. Indedelen placeres altid over udedelens niveau.

  Luft-vand varmepumpe

  En fornuftig investering

  Luft til luft varmepumpen skal ikke tilsluttes vandforsyningen, så tidsforbrug til installation er forholdsvis lille. Hvis du investerer i en luft til luft varmepumpe, er den stort set altid tjent hjem på mellem 2-4 år. Du kan søge om at få et energisparetilskud hvis luft til luft varmepumpen er supplerende til olie- og gasfyr.

  • Billig varmekilde
  • Bedre indeklima
  • Kan både køle og varme

  Vil du vide mere om luft til luft varmepumper er du velkommen til at kontakte os på 97 96 21 33 eller skriv til os på info@hanstholm-el.dk

  Luft til vand varmepumpe Hanstholm

  Luft til vand varmepumper

  En luft til vand varmepumpe er dyrere end en luft til luft varmepumpe, fordi den kan opvarme en bygning via det eksisterende radiator- og gulvvarmesystem, samt producere varmt brugsvand. Det betyder også, at du kun skal investere i en luft til vand varmepumpe som eneste opvarmningskilde. En luft til vand varmepumpe består – som luft til luft varmepumpen – også af en udedel og en indedel.

  En luft til vand varmepumpe er et alternativ til en jordvarmepumpe og en bedre samlet løsning end luft til luft varmepumpen.

  • Billig totalløsning (ifht el- og olievarme)
  • Grøn varmekilde – og mulighed for egen levering af el via solceller
  • Driftssikker, effektiv – næsten vedligeholdelsesfri

  Nogle luft til vand varmepumper er gjort klar til Smart Grid teknologien – dvs. at de er gjort klar til at kunne tilsluttes solcelle-anlæg. Udskifter du et oliefyr, gasfyr eller elvarme, kan du tilmed søge et offentligt tilskud og dermed få endnu en god grund til at investere i en varmepumpe.

  Har du brug for mere rådgivning om luft til vand varmepumper, så kontakt os på 97 96 21 33 eller skriv til os på info@hanstholm-el.dk

  Jordvarmepumper

  Jordvarmeanlæg med et pumpesystem er helt klart den mest effektive opvarmningskilde af de 3. En jordvarmepumpe udnytter al energi 100%. Som med luft til vand varmepumpen, pumper den varmen rundt i radiator- og gulvvarmesystemet.

  Det er også den dyreste løsning, men så får du det mest energieffektive varmesystem. Hanstholm El-teknik skal have ca. 300 m2 frit tilgængeligt jord/have til rådighed til installationen.

   

  Energimærkning og SCOP-værdi

  Ved hjælp af SCOP-værdien kan du aflæse, hvor effektiv din varmepumpe er.

  Den vigtigste værdi ved varmepumper er SCOP-værdi. Generelt er gulvvarme altid velegnet til varmepumpedrift, mens radiatorer i ældre ejendomme har en højere fremløbstemperatur hvilket medfører en lavere SCOP-værdi. SCOP-værdien måles ud fra et gennemsnit af flere målinger over en årstid og der tages højde for høje og lave udendørstemperaturer.

  SCOP-værdien giver dig et mere nuanceret billede af varmepumpens virkningsgrad.

  Energimærket er en anden måde at måle virkningsgraden på. Effektiviteten angives på en skala fra varmepumpe A+++ (mest effektive) til G (mindst effektive).

  Få den rigtige løsning fra starten med professionel rådgivning

  Vores autoriserede montører og rådgivere hjælper dig hele vejen med:

  • Autoriseret vejledning
  • Autoriseret montering, installation og tilslutning
  • Serviceaftale – årlig vedligeholdelsesaftale
  • Energitilskud og håndværkerfradrag er noget vi kan søge for dig – det er vigtigt at man søger inden varmepumpen installeres

  Det koster ikke noget at henvende sig til os, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål – sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Vores autoriserede KMO-montører servicerer kunder fra hele Nordvestjylland.

  Kontakt os

  Privatlivs- og cookiepolitik

  Find os

  Molevej 36
  7730 Hanstholm
  CVR: 33289774
  info@hanstholm-el.dk

  Tlf.: 97 96 21 33