El-installatør i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Du får mange fordele ved at vælge os til dine el-opgaver. Men du får frem for alt faglighed og adgang til et landsdækkende netværk af el-kompetencer. Her hos Hansholm EL-teknik I/S bryster vi os af, altid at levere høj kvalitet og service.

Vi løser alle slags el-opgaver i alle størrelser i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk – så får du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud fra din lokale el-installatør.

 

 

El-installatør i Hanstholm, Klitmøller, Thy, Thisted

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
  • Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af professionelle og uddannede elektrikere. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, det betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art og størrelse.

 

Autoriserede og specialuddannede elektrikere og el-installatører

Vores 9 medarbejdere udfører el-installationer af højeste kvalitet. Hver enkelt medarbejder er certificeret og har hver sine særlige kompetencer inden for f.eks. varmepumper, sikringsanlæg, termografering, hvidevareservice, el-eftersyn og/eller solcelleanlæg. Det betyder, at vi altid kan rykke ud en el-installatør med de helt rigtige kompetencer til at løse netop din opgave. Vi yder rådgivning, montering, installation og service.

Elektriker i Hanstholm
Elektriker i Hanstholm

Elektriker i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Vi har selv hjemme i Hanstholm, hvor vi har værksted, lager og kontor – her har vi rigtige gode kunderelationer til lokalområdet. Udover den lokale kundekreds, servicerer vi faste kunder og løser opgaver i det meste af Nordvestjylland i og omkring områderne Thisted, Thy, Hanstholm og Klitmøller. Vores kundeskare spænder over private, erhverv og det offentlige.

 

Uforpligtende tilbud fra din lokale el-installatør

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Uanset størrelsen og typen af opgaven kan vi hjælpe dig, hvad enten det bare er et råd eller noget helt specifikt ift. el, kommer vi med vores anbefaling med udgangspunkt i vores erfaring og vores uddannelse – uddannelse som konstant opdateres, så vi er på forkant med hvad der rykker og rører sig inden for branchen. Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud, ganske gratis. Her fra kan du trygt beslutte, hvor vidt du ønsker at gå videre med tilbuddet – det er fuldstændig op til dig. Vi kan kontaktes på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 7 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33