Nybyggeri Thisted, Thy, Klitmøller og Hanstholm

Hos Hanstholm EL-teknik Aps har vi mange års erfaring med nybyggeri. Vi er din elektriker ved dit byggeprojekt. Med os som din elektriker ved nybyggeri kan du forvente det højeste niveau af faglighed samt serviceniveau. Vi lytter til dig, så vi sammen med dig finder frem til den mest optimale løsning ud fra dine ønske, behov og hvad der er tidssvarende samt forsvarligt. 

Vi sørger for at el-arbejdet er i orden ved dit byggeprojekt og kører aldrig før at du er fuldt ud tilfreds med kvaliteten af arbejdet.  Kontakt os i dag på 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk og få et uforpligtende tilbud på dit nybygger projekt i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Nybyggeri Thisted, Thy, Klitmøller, Hanstholm

Er du nybygger med planer om et nybyggeri i Thy, Thisted, Klitmøller og Hanstholm?

Skal du bygge nyt, er det altid vigtigt at tage din lokale elektriker med fra starten. Vi påtager os både hel- og delentrepriser – også på tilbygninger. Når du vælger os får du en autoriseret og fagligt kvalificeret elektriker, som sikrer dig en høj håndværksmæssig kvalitet, der kan leve op til alle lovkrav.

Kontakt os i dag på 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk – vi er med i mange forskellige el-entrepriser og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Tag os med fra starten – vi ligger stor vægt på rådgivning, især i opstartsfasen, hvilket vores kunder værdsætter. Gennem dialog afdækker vi lige netop dit behov, og vi kan derudover også rådgive dig til at få en løsning, som du bliver glad for. Sammen ser vi fælles muligheder om dit nybyggeri.

 

Nybyggeri Thy, Klitmøller, Thisted, Hanstholm

Hanstholm EL-teknik i/s er naturligvis medlem af TEKNIQ GARANTI, hvilket er din tryghed for korrekt udført arbejde. Vi er desuden en del af TS-gruppen, så vi kan trække på kompetencer hos andre el-installatører over hele landet.

 

Rådgivende, uvildige elektrikere og el-installatører

Det kan være meget, meget svært at finde hoved og hale i reglerne i forbindelse med nybyggeri, her taler vi ikke bare om selve byggeriet, men i særdeleshed også el-installationer. Det kan også være svært at finde frem til hvad I har brug for, hvad kunne være smart og hvilke muligheder I har – det kan vi hos Hanstholm El-teknik Aps hjælpe jer med, uden at det hverken behøver at være dyrt eller svært. Vi har ingen ønsker om mersalg eller intentioner om at få jer til at købe noget I reelt set aldrig får brug for – her vil vi meget hellere at I får råd og vejledning, som giver mening og kan hjælpe jer i jeres hverdag.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 7 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33