Vedvarende energi

Vedvarende energi i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Der er ingen tvivl om, at vedvarende energikilder er kommet for at blive. Salg af solcelleanlæg er fx stigende, nok fordi det fortsat bliver billigere at producere solceller.

Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvilke muligheder du har for at integrere vedvarende energi hjemme eller på virksomheden i området omkring Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

Kontakt os pĂĄ đź“ž 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for et uforpligtende forslag til energiforbedringer.

Vedvarende energi handler helt enkelt om at omlægge energiforbrug fra ekstern forsyning til selvforsyning. Det handler om at tænke i grøn energi – for eksempel ved at skifte oliefyr, el-radiatorer og lignende ud til varmepumper, jordvarmeanlæg og solceller.

 

solceller Hanstholm

Grøn energi giver besparelser på energiregningen

Med grøn energi vil du uden tvivl reducere dine energiudgifter markant. For bare få år siden krævede det store investeringer at opnå langsigtede energibesparelser med alternativ energi. Men den hastige teknologiske udvikling og en ny støttende lovgivning, har skabt nye og bedre muligheder.

 

Bidrag til et sundere miljø med vedvarende energi

Det siger næsten sig selv – vedvarende energi er bedre for miljøet. Solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg udnytter samfundets ressourcer. Det er både gavnligt for miljøet og er med til at reducere Co2-udledningen.

 

Tilbagebetalingstid pĂĄ under 10 ĂĄr med alternativ energi

Det kan betale sig at investere i vedvarende energi – enten som supplement eller som en erstatning til traditionel energi. Tilbagebetalingstiden er ofte kort (som regel under 10 år) og eventuel overskydende egenproduktion, kan leveres ud i det offentlige net med økonomiske fordele.

Du vil opleve, at din el-måler løber ”baglæns”, når du ikke selv udnytter den energi, som dit anlæg producerer. Den løber simpelthen tilbage i det offentlige forsyningsnet. Med vedvarende energi kan du altså opnå to fordele: Du kan både reducere din energiudgift pr. kWh markant, og du kan minimere miljøbelastningen.

 

Eksperter i vedvarende energi

Vi tror vi på, at vedvarende energi er fremtiden. Så meget, at vi har gjort os til eksperter inden for alternative energi-løsninger. Vi leverer, installerer og rådgiver om vedvarende energiløsninger til alle områder – både til private, offentlige, landbrug og virksomheder.

Med udgangspunkt i din situation får du rådgivning og vedvarende energi-løsninger, der kan hjælpe dig med at nedbringe energiregningen og samtidig styrke den grønne profil.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 6 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33