El automation

Automation i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller​

Automation i Hanstholm

Driftssikkerhed og konkurrencedygtighed

Hvis du gerne vil beholde produktion og arbejdspladser på dansk grund, er automation og automatisk styring nærmest en forudsætning i dag. Med automatisering og intelligent styring kan du skabe mere ensartet kvalitet og øget effektivitet, stabilitet og hastighed. Det vil du hurtigt kunne mærke på din bundlinje. Her hos Hanstholm EL-teknik Aps vil vi meget gerne hjælpe dig og din virksomhed med at blive “up-to-date” i jeres produktion. Vi holder til i Hanstholm og kører i Klitmøller, Thisted, Thy og omegn. 

 

Specialister i automatisering

Vi er specialiserede i industriautomation – lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg. Det gælder både på styringssiden (PLC) og på brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget – kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt ved at tage fat på os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

PLC – automation af procesanlæg og produktionsmaskiner

Med en PLC-styring kan vi sikre dine anlæg mod drifts- og produktionsstop. Vi udvikler og implementerer PLC-styringer. En PLC-styring er en programmerbar enhed, der typisk placeres på maskindele og her fra foregår dataudveksling via en busforbindelse. Det betyder, at hvis en styring fejler, så kan de øvrige maskindele fortsætte uden problemer. Det sikrer jeres drift og begrænser jeres nedetider betydeligt.

 

SRO/SCADA-system – overblik over dit procesanlæg

Med et SRO/SCADA-system (Styring, Regulering og Overvågning/System Control And Data Acquistion) kan vi hjælpe dig med at styre og kontrollere din produktion. SRO/SCADA er et system, der visualiserer dine procesdata i et intuitivt, grafisk interface gennem en lettilgængeligt brugerflade, der gør det enkelt for dig at reagere hurtigt på hændelser og træffe de rigtige beslutninger under alle former for situationer.

El-automation i Hanstholm

Skal vi, Hanstholm EL-teknik Aps, hjælpe din virksomhed med at implementere disse teknologier, er du eller en kollega, velkomne til at tage fat i os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk for et uforpligtende møde.

Automationsløsninger

Hanstholm EL-teknik Aps har års erfaring i automation og derfor kan vi hjælpe dig med mange forskellige typer af automationsløsninger, skræddersyet til jeres virksomhed. Du kan eksempelvis bruge os til at optimere produktionsprocesser, synliggøre og begrænse driftsstop og til at automatisere arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde. Og meget mere.

Vores medarbejdere er autoriserede i de fleste kendte og mest brugte systemer og har hver især deres kompetencer inden for produkter fra bl.a. Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix, VB m.fl. SKal vi starte et projekt omkring automation i jeres virksomhed? Vi holder til i Hanstholm og kører til bl.a. Klitmøller, Thisted og Thy. Book et uforpligtende møde i dag på 📞 97 96 21 33, 📧 info@hanstholm-el.dk eller ved at udfylde nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra jer og vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33