Data og kommunikation

Stabile data- og kommunikationsløsninger i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Vores data- og kommunikationsløsninger kan spare dig meget tid. Skal du til at udskifte eller forny installationer i forbindelse med data og kommunikation, kan du trygt kontakte os.

Hanstholm EL-teknik løser data- og kommunikationsløsninger for private og erhvervskunder i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af din opgave.

Som medlem af TS-gruppen, et landsdækkende kæde af installatører, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om.

 

computer Hanstholm

Specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation

Vi har specialister over hele landet, som ikke beskæftiger sig med andet end at lave data- og kommunikationsløsninger. Simple som komplicerede. Det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet.

Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. Og de dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

Transientbeskyttelse i virksomheden

Få dine kommunikationssystemer til at tale sammen i virksomheden

Din virksomheds kommunikationsløsninger bør tale sammen uden bøvl og besvær. Vi ved, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationssystemer og hjælper kunder med data- og kommunikationsløsninger både til private og erhvervskunder i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

En hurtig kommunikationsløsning sikrer at virksomheden kan køre uden problemer med nedetid og medarbejderne kan arbejde effektivt. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk, så hjælper vi dig med at få en optimalt data- og kommunikationsløsning.

 

 

Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse i hjemmet

Moderne familier har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når og hvor som helst boligen og det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Hanstholm EL-teknik opsætter trådløse netværk så du undgår at det “lagger”, mens du ser film og ungerne gamer. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af dit trådløse netværk.

 

 

Gaming internet Hanstholm

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 7 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33