Grøn energi

Investering i grøn energi – i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Lad os snakke om alternative energiløsninger – Grøn energi er nemlig vores speciale.  Grøn energi er vigtig for hele verden og vi hjælper private og erhvervskunder i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller med at installere grøn og vedvarende energi.

Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for et uforpligtende tilbud på en energirapport.

Vi er overbeviste om, at fremtidens energi overvejende skal komme fra miljøvenlige løsninger. I dag er disse klimavenlige løsninger så effektive, at de også er økonomisk attraktive i forhold til traditionelle energikilder.

 

Grøn energi Hanstholm

Spar penge på grøn energi

Vores erfaring (fra størstedelen af vores projekter) er, at investeringerne i energioptimering betaler sig. Pengene er typisk tjent hjem i løbet af få år. Derudover bidrager du positivt til miljøet, og får et bedre grønt image.

Når naturen nu stiller gratis grøn energi til din rådighed, hvorfor så ikke gøre brug af den? Lad for eksempel en varmepumpe, solceller eller et jordvarmeanlæg opvarme din bolig, virksomhed, institution eller landbrug.

 

Varmepumper er miljøvenlige

Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at vælge en varmepumpe (luft til luft eller vand til luft) som energiløsning. Frem for alt er varmepumper nemlig miljøvenlige – specielt set i forhold til oliefyr, som med et stort olieforbrug belaster Co2-udledningen. En varmepumpe udnytter solen som vedvarende energikilde og giver store mængder gratis varme.

 

Solceller er en grøn energikilde

Solceller er en af de mest grønne energikilder, du kan vælge. De producerer strøm ved at udnytte energien fra solen og skaber dermed en mere miljøvenlig strøm, der kun udleder minimalt Co2. Samtidig er solceller støjfrie og forureningsfrie.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med rådgivning, installation og service af:

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33