El-installation for private i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

​Hanstholm EL-teknik Aps er ikke kun målrettet erhvervslivet – vi udfører også alle former for el-arbejde for private.

Vi løser alle slags el-opgaver for private i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk for et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

Dit hjem er rammen om din hverdag – derfor er det også vigtigt, at du vælger en lokal samarbejdspartner, der kan give dig tryghed. Vi er altid lige i nærheden, og vores faglærte medarbejdere fokuserer alle på skabe de trygge og sikre rammer om dit hjems el-installationer. Det er essentielt at el-installationerne virker som de skal og samtidig ikke belaster miljøet eller din pengepung.

Rådgivning og installationsarbejde går hånd i hånd hos os. Vi går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, kvalitet eller gældende lovgivning.

energioptimering Hanstholm

Vi kan blandt andet være dig behjælpelige med:

Elektriker i gang med el-installation i Hanstholm

Vi løser alle typer af el-opgaver

Hos Hansholm El-teknik Aps har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig i Hanstholm, Thy, Thisted og Klitmøller og omegn.

 

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe dig med dit problem – hvad enten det er opstået pludseligt eller det er et problem du har haft længe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver.

Autoriseret elektriker i Hanstholm

Vi er autoriseret el-installatør

Vælger du at bruge os som din fortrukne elektriker, er du garanteret at dine el-installationer er lavet af en autoriseret installatør. Vi udfører alle el-installationer efter den gældende lovgivning på tidspunktet og vores elektrikere og el installatører sørger altid for, at alle installationer fungerer som de skal.

Hos Hanstholm EL-teknik Aps kan vi også vejlede dig i bl.a. håndværkerfradraget. Kontakt os i dag på ☎ 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 7 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33