Køl

Autoriseret køleservice i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Hos Hanstholm EL-teknik udfører vi køleserviceopgaver for både private og virksomheder.

Vi har ISO9001 Certificering, som sikrer, at alt vores arbejde er udført efter gældende lovgivning.

Hanstholm EL-teknik laver alt inden for køleservice i Nordvestjyske byer som fx. Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted og vi hjælper med rådgivning, installationer og eftersyn.

Alle vores medarbejdere er engagerede og går højt op i at yde en god service. Vi ønsker gode relationer til hver enkelt kunde, og derfor har vi mange faste kunder med langvarige relationer.

Køleserviceløsninger til sommerhuse og private hjem

I dag vælger mange private bolig- og sommerhusejere at benytte sig af varmepumpeløsninger i stedet for løsninger som oliefyr og elvarme. Jordvarmeanlæg er ofte meget billigere end oliefyr eller elvarme. Det vil derfor give gode økonomiske besparelser at få et jordvarmeanlæg. Der findes forskellige typer varmepumper, som benytter enten jord, vand eller luft til at genere varme. Varmen fra varmepumper kan bruges inde i huset til opvarmning af rum og give varmt vand i bruseren.

Hanstholm EL-teknik hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hus og dine behov. Vi kører som elektriker til Klitmøller, Thy, Thisted og Hanstholm. 

Er du på udkig efter det perfekte indeklima? Hanstholm EL-teknik installerer klimaanlæg, der renser luften og holder temperaturen stabil. Det kan være en god løsning til sommerhuse, som kan blive meget kolde i vinterhalvåret.

Hanstholm EL-teknik udfører service og køleeftersyn af varmepumper og klimaanlæg. Det er lovpligtigt med et køleeftersyn på varmepumper, som samtidig sikrer levetiden. Er du interesseret i et årligt eftersyn på enten klimaanlæg eller varmepumpe, så laver vi gerne et individuelt tilbud til dig.

Kontakt os på 97 96 21 33 eller skriv til os på info@hanstholm-el.dk

Læs mere om varmepumper.

 

Køleserviceløsninger til industri og virksomheder

Hanstholm EL-teknik står også klar til at hjælpe og rådgiver når det gælder aircondition og andre former for klimaanlæg i butikker og kontorer, eller når industrien og detailhandelen skal have bygget eller serviceret køle- og frostrum.

Vi har vores base i Hanstholm, og vi laver køleservice Nordvestjylland. Bor du i området, og skal du have ordnet din køleteknik, så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Du kan ringe på telefon 97 96 21 33, eller du kan skrive en mail til info@hanstholm-el.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 14 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk