Elektriker og el-installatør Hanstholm, Thy, Thisted og Klitmøller

Hanstholm el-teknik er en erfaren elektriker med fokus på kunderelationer i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller. Som autoriseret el-installatør løser vi alt fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.

Kontakt os allerede i dag på ☎ 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder.

Gennem de seneste 30 år har vi løst mange forskellige el-opgaver for erhvervslivet såvel som privatkunder i Thy og Hanstholm. Vores mangeårige erfaring indenfor el-faget, er din garanti for en høj ekspertise og bred indsigt i branchen. Vi leverer således effektivt arbejde og kvalitetsløsninger – hver gang. Vi ser muligheder i alle former for erhvervskunder: Butikker, lager, værksteder, boligselskaber mv. 

I Hanstholm El-teknisk tager vi, som sagt, alle opgaver ind. Så uanset om din opgave er lille eller stor, så rykker vi ud.

Hanstholm EL-teknik

Vi har mange kunder inden for industrien bl.a. fiskeindustrien, som jo fylder en del i erhvervslivet i Hanstholm og de omkringliggende fiskerbyer.

Vores industrielektrikere hjælper eksempelvis med reparation, vedligeholdelse og montage af produktionsudstyr og specialmaskiner. Er der tale om produktionsstop grundet el-tekniske fejl, så rykker vi hurtigt ud – dag og nat.

 

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

 

Som elektriker hjælper vi dig med:

  • Standard elinstallation – som udskiftning og installation af stikkontakter, ophængning af lamper mv.
  • Installation og reparation af hvidevarer
  • Energioptimering: bl.a. installation af varmepumpe, belysningsløsning med LED (IHC, lysstyring mv.)
  • Installation af dørtelefoner og porttelefoner
  • Montage eller reparation af solceller
  • Lovliggørelse af el-installationer (sikringsskabe mv.)
  • Specialist i industriservice og industriinstallation

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

 

Elektriker med døgnvagt i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

Kontakt os allerede i dag på ☎ 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 12 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk