Elektriker og el-installatør i Hanstholm, Thy, Thisted og Klitmøller

Hanstholm El-Teknik Aps​ er en erfaren elektriker med fokus på kunderelationer i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller. Som autoriseret el-installatør løser vi alt fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger i erhverv.

Kontakt os allerede i dag på ☎ 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder.

Gennem de seneste 30 år har vi løst mange forskellige el-opgaver for erhvervslivet såvel som privatkunder i Thy og Hanstholm. Vores mangeårige erfaring indenfor el-faget, er din garanti for en høj ekspertise og bred indsigt i branchen. Vi leverer således effektivt arbejde og kvalitetsløsninger – hver gang. Vi ser muligheder i alle former for erhvervskunder: Butikker, lager, værksteder, boligselskaber mv.

I Hanstholm El-teknisk tager vi, som sagt, alle opgaver ind. Så uanset om din opgave er lille eller stor, så rykker vi ud.

Vi har mange kunder inden for industrien bl.a. fiskeindustrien, som jo fylder en del i erhvervslivet i Hanstholm og de omkringliggende fiskerbyer.

Vores industrielektrikere hjælper eksempelvis med reparation, vedligeholdelse og montage af produktionsudstyr og specialmaskiner. Er der tale om produktionsstop grundet el-tekniske fejl, så rykker vi hurtigt ud – dag og nat.

 

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Elektriker i Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller
Elektriker og el-installatør i Hanstholm

 

Som din lokale elektriker hjælper vi dig med:

  • Standard elinstallation – som udskiftning og installation af stikkontakter, ophængning af lamper mv.
  • Installation og reparation af hvidevarer
  • Energioptimering: bl.a. installation af varmepumpe, belysningsløsning med LED (IHC, lysstyring mv.)
  • Installation af dørtelefoner og porttelefoner
  • Montage eller reparation af solceller
  • Lovliggørelse af el-installationer (sikringsskabe mv.)
  • Specialist i industriservice og industriinstallation

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

Elektriker døgnet rundt i Hanstholm

Elektriker med døgnvagt i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

Kontakt os allerede i dag på ☎ 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33