Fiskeindustri

Autoriseret el-service for fiskeindustri i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Fiskeindustrien er omdrejningspunktet i Hanstholm. Derfor er det også naturligt for os, at vi har valgt at holde et forhøjet fokus på lige netop dette område.

 

Vi udfører el-service til fiskeindustrien – kontakt os i dag på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

 

Vores omfattende lager afspejler derfor også særligt de komponenter, der oftest er brug for i den lokale fiskeindustri. Vores kunder vælger os, fordi vi altid er lige i nærheden og fordi vi leverer varen – kvalitet og service. Og fordi vi altid er klar til hurtig udrykning, så I undgår nedetid i produktionsapparatet. Og med døgnvagt kommer I aldrig til at have stop i jeres produktion – 24/7, 365 dage om året.

fiskeindustri Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller

Vores personale kender de udfordringer, der kan være i at arbejde som elektriker i fiskeindustrien i Klitmøller, Thy, Thisted og Hanstholm. Du vil derfor altid blive mødt af fagligt kompetent personale, der til hver en tid vil overholde de regler, der er i fiskeindustrien.

 

Herunder forekommer også et sæt regler inden for fødevarehygiejne som vi tager højde for under vores arbejde. Har du og din virksomhed el-installationer, nye som gamle, der har brug for et kig af en af vore elektrikere og el-installatører? I er velkomne til at tage fat i os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk – vi vender straks tilbage!

Fiskeindustri Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller

Vores kompetencer, når det gælder fiskeindustrien er brede:

  • Produktionsudstyr
  • Vedligeholdelse
  • Opsætning af produktionslinjer
  • Specialmaskiner

For kun at nævne nogle få områder – har du og din virksomhed et helt andet problem? Vi kommer gerne med vores anbefaling på, hvordan vi får løst problemet.

 

Kontakt os

Som din fortrukne autoriseret elektriker og el-installatør i Hanstholm, Klitmøller, Thisted, Thy og omegn med døgnvagt, står vi altid til rådighed. Har du et samarbejde i tankerne? Vi vil meget gerne høre nærmere om det og vi ser frem til at kunne komme med vores og fortælle jer hvad vi kan gøre for netop jer og jeres fiskeindustri virksomhed. Giv os et kald på 📞 97 96 21 33, send os en mail til 📧 info@hanstholm-el.dk eller udfyld formularen her forneden og vi vender tilbage til jeres virksomhed hurtigst muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33