Energioptimering

Energioptimering i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller​

Vi har stor faglig ekspertise indenfor energioptimering både for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Hanstholm EL-teknik læser opgaver indenfor energioptimering i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af lige netop dine muligheder for energioptimering.

energioptimering Hanstholm

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt

For mange kan det være uoverskueligt at skulle energioptimere, men ofte skal der ikke så meget til for at opnå store energibesparelser. For eksempel kan du opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

 

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe CO2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Hanstholm El er eksperter indenfor energioptimering – kontakt os på 📞 97 96 21 33 vedrørende

varmepumper Hanstholm
Varmepumper
solceller Hanstholm
Solceller
mikroventilation Hanstholm
Mikroventilation
LED Hanstholm
LED belysning og lysstyring

Varmepumper

Har olie-, gas- eller pillefyr og ønsker en mere grøn og miljøvenlig energiform, bør du overveje at skifte til varepumpe – enten luft-luft, luft-vand eller jordvarmepumpe. En varmepumpe er meget CO2-venlig og du kan spare mange penge på varmeregningen på længere sigt. Varmepumper er nemme at vedligeholde og billige i drift og investerer du i en varmepumpe, vil den tjene sig ind over en overskuelig årrække.

 

Solcelleanlæg

En anden grøn mulighed er at investere i solcelleanlæg. Her kan du fx vælge at få monteret et hybrid solcelleanlæg, så du kan gemme den strøm, anlægget producerer til senere brug. Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering, men solcellerne bliver fortsat billigere, så kontakt os på 📞97 96 21 33 – så hjælper vi dig med at finde det anlæg, der passer til dit behov.

 

Mikroventilation

Med et mikroventilationsanlæg opnår du store energibesparelser og et godt indeklima. Danske InVentilate har udviklet et mikroventilationsanlæg, der har markedets billigste driftsomkostninger. De er også op til 85% billigere i drift i forhold til centrale ventilationssystemer.

Et mikroventilationsanlæg er et unikt ventilationssystem uden rørføring, og betyder langt flere muligheder for placering og anvendelighed. MicroVent ventilerer direkte gennem ydermuren, så man undgår lange kanaler, der i sig selv skaber tryktab. Vi installerer mikroventilationsanlæg på skoler/institutioner, private boliger, kontorer og etageejendomme.

 

LED belysning

På området for LED belysning sker der rigtig meget i denne tid og du kan spare mange penge ved at udskifte dine lyskilder ud med LED-belysning. Hos Hanstholm EL-Teknik har vi mange belysningsopgaver, hvor vi udskifter til LED og samtidig fokuserer på, at belysningen samtidig er hyggelig, så der skabes god trivsel og stemning.

Vi er eksperter i at installere intelligent belysning, som sænker dit el-forbrug markant og samtidig skaber de perfekte lysforhold.

 

Styring og automation

Med styring og automation gør du hverdagen nemmere – og meget mere energivenlig – og intelligente installationer  et af vores faglige specialer. El-automation og intelligent styring er allerede installeret i mange hjem og virksomheder i dag.

Med intelligent styring får du ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted og alle dine el-installationer arbejder automatisk sammen. Med et intelligent styringssystem reduceres dit strømforbrug. Systemet tænder og slukker automatisk din belysning, styrer dit alarmsystem og regulerer varmen.

 

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.

Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33