Offentlige licitation i Hanstholm, Klitmøller, Thisted og Thy

Hvad er licitation?

Når organisationer og virksomheder (både offentlige og private), der modtager støtte fra det offentlige, skal have udført arbejde af fagfolk fra bygge- og anlægsbranchen, som f.eks. elektrikere, vil de typisk gøre det med en licitation. Den pågældende organisation eller virksomhed udbyder arbejdet, som relevante virksomheder kan byde ind på arbejdet, der skal foretages. Virksomheden, der kommer med det bedste bud bliver typisk valgt – det sikrer en fair gang ift. konkurrencen på offentlig opgaver. Hanstholm EL-teknik Aps byder gerne ind på licitationsopgaver i Hanstholm, Klitmøller, Thisted, Thy og omegn. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Offentlige bygninger i Nordjylland, Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted

Love og sikkerhed

Hos Hanstholm EL-teknik Aps sørger vi altid for at overholde de pågældende love, som indgår ved en licitationsopgave. Du, som bygherre kan derfor altid være sikker på at både det arbejde som bliver udført, men også ligeledes at papirerne og forholdene er i orden – inden, under og efter arbejdet er udført, er gjort fuldstændig efter bogen.

Bud på licitation i Hanstholm

Vi kommer gerne med et bud

Hanstholm EL-teknik Aps deltager gerne i offentlige licitationer. Der er altid en fast kontaktperson på enhver offentlig licitation. Vi lægger stor vægt på både sikkerhed og tryghed: Vi lever derfor op til alle gældende sikkerhedsregler fra arbejdstilsynet, og vi har naturligvis alle lovpligtige forsikringer. Har du et licitations projekt og ønsker du et bud med fra os? Kontakt Hanstholm EL-teknik Aps i Hansholm, Klitmøller, Thisted og Thy på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33