Ladestander til din elbil

Ladestander elbil i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Gør opladning af din elbil nemmere

Når først du har besluttet dig for at køre grønt og miljøvenligt i elbil, skal være nemt for dig at udskifte benzin- eller dieselbilen. Forestil dig, at du oplader elbilen hjemme eller i sommerhuset og ikke skal ud at lede efter en el-ladestation – kontakt os, så installerer vi en brugervenlig ladestander hjemme hos dig.

Hanstholm EL-teknik I/S i Hanstholm er specialister i at levere og montere ladestandere til elbiler både til hjemmet og i sommerhuset men også på virksomheden og boligforeningen – på steder hvor mange brugere opholder sig længe. Vi monterer og leverer ladestander til Klitmøller, Thisted, Thy og Hanstholm. 

Vi leverer og monterer din nye ladestander – du skal bare tage stilling til dit behov for opladning; har du én, to eller flere elbiler, der skal kunne oplade på samme tid?

Ladestander Thy, Thisted, Klitmøller, Hanstholm

Som aut. el-installatører i Thy, Klitmøller, Thisted og Hanstholm er vi specialister i at klargøre de installationer, der er behov for for at installere din nye ladestander i din indkørsel, garage eller ved dit sommerhus. Hvis du er i tvivl om, hvad det koster at oplade sin elbil og om det kan betale sig at installere en ladestander, rådgiver vi dig, så du kan vælge den bedste løsning.

Kontakt Hanstholm EL-teknik I/S ☎️97 96 21 33 – vi løser opgaver for en bred kundekreds i Hanstholm, Thisted, Klitmøller, Fjerritslev og Østerild – ja det meste af Nordjylland.

Hanstholm EL-teknik samarbejder med ladestander-virksomheden Charge Amps, der designer og udvikler brugervenlige ladestandere med et helt unikt design. Deres vision er at designe og skabe produkter, som gør overgangen fra benzin- eller dieselbiler til elbiler nem og ligetil. Vi leverer og monterer ladestandere til el-biler i Klitmøller, Thisted, Thy og Hanstholm. 

 

Hjælp miljøet ved at køre i elbil

El- og hybridbiler er det bedste og mest miljøvenlige alternativ til almindelige benzin- og dieselbiler. Du sparer penge til benzin eller diesel og samlet set er elbiler mere grønne end almindelige biler, fordi en elbil udleder mindre CO2 end benzin/dieselbiler på lang sig.

Med de ladestandere vi tilbyder kan du oplade din elbil til en lav og miljøvenlig elpris og du har hele tiden overblikket og kan holde øje med dit forbrug i den tilhørende Cloud-løsning.

 

Ladestandere til elbiler i mindre virksomheder, boligselskaber og boligforeninger

Hos Hanstholm EL-teknik i Hanstholm er vi specialister i levering og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger. Det er smart og tidsbesparende at oplade elbilen steder, hvor man opholder sig mange timer af gangen fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Og det er også en god service når virksomheden tilbyder sine medarbejdere opladning af elbil. Afhængig af virksomhedens størrelse kan I få monteret ladestanderne i en kombineret løsning eller hver for sig.

Når vi monterer ladestandere til boligforeninger kan der opstå udfordringer. Dels kan det være svært at finde steder at sætte ladestanderne op og dels skal man have et overblik over afregning af strømforbrug. Charge Amps Ladestander er designet, så ladestanderen kan låses til de enkelte brugere og I kan holde øje med strømforbruget.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️ 97 96 21 33.

Ladestander Thisted, Thy, Klitmøller, Hanstholm

HALO Wallbox – en af de mest diskrete ladestandere på markedet

Som den mindste ladestation er HALO elegant og diskret til hjemmet og i sommerhuset. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og sikrer dig en effektiv og nem opladning af din elbil. I dag oplader de fleste el- og hybridbilen hjemme eller på arbejde.

HALO Wallbox fra Charge Amps giver dig fuld kontrol over opladningen og med den tilhørende software kan ladestanderen times, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er mest ”grøn”.

 

  • Stabil EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Låsefunktion
  • Genanvendt aluminium
Montering ladestander Thisted, Thy, Klitmøller, Hanstholm

AURA – til dig med flere elbiler

AURA ideel til offentlig brug fx i boligforeninger eller mindre virksomheder. Du kan fx dele den med din nabo i sommerhuset eller hjemme på vejen.

AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig og tildele udgangen af strøm dynamisk for optimal og maksimal udnyttelse. De to stikkontakter kan monteres som en del af et større system med flere enheder, begge med Halo eller andre Aura ladestandere. Aura har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

 

  • Produceret i bæredygtigt genanvendt aluminium
  • Cloud tilsluttet
  • 2 x 22 kw – kan indstilles til valgfri strømstyrke
  • Forberedt til ISO15118.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 14 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33