Om Hanstholm EL-teknik ApS – Elektriker og el-installatør Thy, Thisted, Klitmøller

Hvem er Hanstholm EL-teknik ApS? Vi er din lokale elektriker og el-installatør i Hanstholm, hvor vi kører til Thy, Thisted og Klitmøller. Vi tilbyder autoriseret el-installation og professionelle energiløsninger. Vores elektrikere og el-installatører servicerer erhverv, private, landbrug, kommunale virksomheder og industrien i Nordjylland – i Thy, Klitmøller og Thisted

Vi tilbyder mange års erfaring i elektrikerfaget og har brede kompetencer, der spænder fra almindelige el-opgaver til totalinstallation og energioptimering med eksempelvis varmepumper og LED belysning.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave – kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Elektriker Thy, Thisted, Hanstholm, Klitmøller

Over 30 år som autoriseret el-installatør i Hanstholm, Klitmøller, Thy og Thisted

Hanstholm EL-teknik blev grundlagt i 1983 af elektriker Jens Boesen, som i dag driver el-installations virksomheden sammen med sønnen Jonas Boesen. Begge er kendte ansigter i lokalområderne Thy, Klitmøller og Thisted, og har sammen med de nu 8 specialuddannede medarbejdere, opbygget en stor og vidtspændende kundekreds i Nordjylland med base i Hanstholm.

Vores medarbejdere tæller elektrikere, el-installatører, en montør og en lærling, som alle løbende udvikler kompetencer gennem bl.a. kurser og videreuddannelse.

El-installatør i Hanstholm, Thisted, Thy, Klitmøller

Brede kompetencer og stor erfaring

Vores evner og erfaring spænder vidt, og vi hjælper private, industri- og erhvervs-kunder med eksempelvis:

Vi har mange kunder inden for industrien bl.a. fiskeindustrien, som jo fylder en del i erhvervslivet i Hanstholm og de omkringliggende fiskerbyer i Klitmøller, Thisted og Thy.

Vores industrielektrikere hjælper eksempelvis med reparation, vedligeholdelse og montage af produktionsudstyr og specialmaskiner. Er der tale om produktionsstop grundet el-tekniske fejl, så rykker vi hurtigt ud – dag og nat.

Elektriker med døgnvagt i Thisted, Thy, Klitmøller og Hanstholm

Står du med akutte el-problemer, som strømsvigt eller fejl på maskiner, styreboks, anlæg eller varmepumpe, så rykker vi ud til vores faste kunder 24/7 fra Hanstholm til Thy, Thisted og Klitmøller. Vi har eget lager, og vores servicebiler er veludstyrede, så vi kan løse akutte problemer med det samme, vi kører fra Hanstholm til byerne i og omkring Thisted, Thy og Klitmøller.

Kontakt os på 📞 97 96 21 33 – hvis du har brug for en elektriker med døgnservice i Thy, Thisted, Klitmøller og Hanstholm.

 

Fokus på gode kunderelationer

Alle vores medarbejdere er engagerede, og går højt op i at yde en god service. Vi ønsker gode relationer til hver enkelt kunde, og derfor har vi mange faste kunder med langvarige relationer. Vi overholder aftalte deadlines og priser, og rydder selvfølgelig pænt op efter os, når vi er færdige med en opgave.

Rådgivning og autoriseret installationsarbejde går hånd i hånd hos os, og vi garanterer altid kvalitet i både udført håndværk og materialer, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser.

 

Som medlem af TS-Gruppen tilbyder vi alle kompetencer inden for el­ og energi

Som medlem af TS-gruppen, er vi en del af Danmarks stærkeste netværk af autoriserede el-installatører og elektrikere. I TS-gruppen har vi adgang til viden og landsdækkende kompetencer inden for alle områder i el- og energibranchen. Derfor kan vi hjælpe med en hvilken som helst type og størrelse af el-opgave.

 

Elektriker i Nordjylland – primært Klitmøller, Thy og Thisted

Vi har base i Hanstholm med værksted, lager og kontor, hvor vi har rigtig gode kunderelationer til lokalområdet. Udover den lokale kundekreds, servicerer vi faste kunder og løser opgaver i det meste af Nordvestjylland i bl.a. Thisted, Thy, Hanstholm og Klitmøller.

 

Kontakt Hanstholm EL-teknik Aps

Uanset opgavens omfang og art sætter vi altid vores kunder i centrum. Vi står klar til at løse enhver el-opgave 24 timer i døgnet, og vi tilbyder både autoriseret rådgivning og installation inden for el- og energiløsninger. Ring eller send en mail, så finder vi den bedste løsning til dine behov, og hjælper dig, hvis du har el-problemer. Vores elektrikere og el-installatører står klar til at rykke ud fra Hanstholm til byerne i og omkring Thisted, Thy og Klitmøller.

Kontakt os på 📞  97 96 21 33 – vi sidder klar til at hjælpe dig | info@hanstholm-el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33