Elektriker og el-installatør i Thisted

Din lokale elektriker i Thisted. Vi er professionelle og uddannede el-montører, elektrikere og el-installatører i Nordjylland. Vi kører til byer som Thisted, Klitmøller, Thy og selvfølgelig Hanstholm, hvor vores lager og kontor er placeret. Kontakt os på ☎️ 97 96 21 33, hvis du har brug for en elektriker i Thisted.

Mangler du en elektriker i Thisted?

Hanstholm EL-teknik I/S er din lokale elektriker og el-installatør i Thisted. Vi tilbyder autoriseret elinstallation og professionelle energiløsninger. Vores elektrikere og el-installatører servicerer erhverv, private, landbrug, kommunale virksomheder og industrien.

Se hvad vi som elektriker i Thisted, kan tilbyde dig.

Vi tilbyder mange års erfaring i elektrikerfaget og har brede kompetencer, der spænder fra almindelige el-opgaver til totalinstallation og energioptimering med eksempelvis varmepumper og LED belysning.

Elektriker Thisted | El-installatør Thisted

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede elektrikere i Thisted. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art.

Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører.

Brede kompetencer og stor erfaring som lokal elektriker i Thisted

Vores evner og erfaring spænder vidt. Vi hjælper private, industri- og erhvervs-kunder i Nordjylland i byerne Thisted, Klitmøller, Thy og Hanstholm med eksempelvis:

  • Standard elinstallation – som udskiftning og installation af stikkontakter, ophængning af lamper mv.
  • Installation og reparation af hvidevarer
  • Energioptimering: bl.a. installation af varmepumpe, belysningsløsning med LED (IHC, lysstyring mv.)
  • Installation af dørtelefoner og porttelefoner
  • Montage eller reparation af solceller
  • Lovliggørelse af el-installationer (sikringsskabe mv.)
  • Specialist i industriservice og industriinstallation

Vi har mange kunder inden for industrien bl.a. fiskeindustrien, som jo fylder en del i erhvervslivet i Hanstholm og de omkringliggende fiskerbyer.

Vores industrielektrikere hjælper eksempelvis med reparation, vedligeholdelse og montage af produktionsudstyr og specialmaskiner. Er der tale om produktionsstop grundet el-tekniske fejl, så rykker vi hurtigt ud – dag og nat.

 

Elektriker med døgnvagt i Thisted

Står du med akutte el-problemer, som strømsvigt eller fejl på maskiner, styreboks, anlæg eller varmepumpe, så rykker vi ud til vores faste kunder 24/7 i Thisted. Vi har eget lager, og vores servicebiler er veludstyrede, så vi kan løse akutte problemer med det samme. Kontakt os på ☎️ 97 96 21 33 hvis du har brug for en akut elektriker i Thisted med døgnvagt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 8 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33