Køle- og frysemontør

Autoriseret køleservice

Hos Hanstholm EL-teknik udfører vores autoriserede og specialuddannede installatører og elektrikere køleserviceopgaver for både private og virksomheder.

Installatørerne har ISO9001 Certificering, som sikrer, at alt det arbejde de udfører, er efter gældende lovgivning og det er din garanti for at arbejdet bliver udført med en vis standard under høje kvalitetsrammer og med korrekte metoder.

Hanstholm EL-tekniks montører udfører alt inden for køleservice i Nordvestjyske byer som fx Hanstholm, Klitmøller, Thisted eller Thy og vi hjælper med alt fra rådgivning, installationer til serviceeftersyn.

Alle vores medarbejdere er engagerede og går højt op i at yde en god service samt kvalitet. Vi stræber efter gode relationer og kontakt til hver enkelt kunde og det gør gavn for både os og vore kunder. Skal vi få stablet et samarbejde på plads i forhold til køl og frys? Kontakt en af vores montører på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Køleservice Hanstholm
Hanstholm EL-tekniks montør i Hanstholm

Professionelle montører

Uanset størrelsen og typen af projektet som du skal have hjælp og råd til, er alle vores montører uddannet i at takle og varetage opgaven. Om det er et enkeltstående problem, længevarende projekt eller en fast aftale på service af anlæg kan vi stå for alt fra rådgivning og projektering til installation og service – uanset størrelse – om det er små kølskabe eller store industrianlæg. Vi holder til i Hanstholm, men kører gerne ud i hele det Nordvestjyske, herunder Klitmøller, Thisted og Thy.

Vores montører hjælper også gerne med anskuelse af jeres projekt, så det passer nøjagtig overens med jeres ønsker og selvfølgelig opsat, så det stemmer realistisk overens med jeres behov og jeres økonomiske budget. Kontakt os for et forpligtende møde i dag på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Service på køl anlæg

Vi står til rådighed

Vi kan stå for at montere mindre køleanlæg, efterse dem og udarbejde dokumentation efter gældende regler om sikkerhed og arbejdsmiljø hos jer. Er der behov for køletekniske beregninger samt udførelse af eftersyn på anlæggene, gør vi også gerne dette.

Skal der planlægges og monteres kommercielle køleanlæg, samt lave beregninger og eftersyn på dem i f.eks. en dagligvarebutik, frysehus eller fx på et slagteri er vi også din fortrukne køl- og frys partner i Hanstholm, Klitmøller, Thisted, Thy og omegn. Vi er tilgængelige på følgende 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk og vi vender straks tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33