Intelligent styring af el

Intelligent styring i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Spar tid og energi med intelligente installationer

Intelligent styring er vejen til effektivisering og energibesparelser. Det handler om at kunne styre, regulere, automatisere og overvåge boligens eller virksomhedens mange tekniske installationer fra et centralt punkt – det gør det nemmere og langt mere effektivt ift. det daglige og energiforbrug. Vi holder til i Hanstholm og kører også i og omkring omegnen af Klitmøller, Thisted og Thy, men har du et projekt et andet sted, hjælper vi også gerne til.

Det betaler sig ofte at investere i intelligente installationer. Den ekstra udgift du betaler for intelligente produkter, tjener du typisk hjem igen, på de energibesparelser du opnår ved at automatisere styringen.

 

Specialister i installation af intelligent el

Hos Hanstholm EL-teknik Aps kan vi bl.a. hjælpe dig med installation af IHC anlæg (Intelligent House Control). IHC er en teknologisk løsning, hvor alle huset el-installationer kan styres fra ét centralt sted. Du kan for eksempel styre alarmsystemer, regulere varme og belysningen med få tryk på din smartphone.

Har du brug for hjælp til installation af effektive og intelligente systemer til din bolig eller virksomhed, hjælper vi dig gerne på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk. Vores el-installatører er specialiserede i intelligent el og efteruddanner sig løbende.

 

 

Smart styring af hjemmet fra smartphone i Hanstholm

Intelligent hjem med automatisk styring

Intelligent styring har de senere år fundet vej til det private. Det er blevet mere og mere almindeligt at integrere intelligente løsninger, der eksempelvis giver mulighed for automatisk styring af lys, varme og ventilation.

Forestil dig, at dine vinduer automatisk åbner eller lukker i forhold til temperaturen, vejret eller på bestemte tidspunkter i døgnet. Eller at du på en varm sommerdag kan sidde på dit arbejde og via din smartphone få ventilationen til at køle dit hjem ned, så du kommer hjem til en behagelig temperatur. Andre systemer som kan nævnes kan f.eks. være smart styring af komfort systemer som musik, alarm, rengøring. 

Er du interesseret i hvad vi hos Hantholm EL-teknik Aps kan gøre for dig, kan du med rolighed tage fat i os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

 

Intelligent styring i din virksomhed

Der er også store energibesparelser og penge at hente på bundlinjen for virksomheder med intelligent styring af el. Mulighederne for intelligente løsninger er uanede. Det handler om at finde den eller de rigtige løsninger til din virksomhed.

Du kan for eksempel få et intelligent nødstrømsanlæg, der kan sikre data og undgå produktionsstop. Og med intelligente sensorer og styreenheder, kan du sikre, at der automatisk skrues op eller ned for varmen og lyset, når der ikke er brug for det.

Desuden viser undersøgelser, at du med intelligent styring af belysningen på arbejdspladsen kan opnå større produktivitet, større arbejdsglæde og færre arbejdsulykker. Intelligent belysning vil altså ikke alene give dig besparelser på energikontoen – men også på arbejdsindsatsen. Vi kører i Hanstholm, Klitmøller, Thisted og Thy, men har du en opgave omhandlende intelligent styring i et andet område, er vi også behjælpelige. 

 

Specialister i installation af intelligent el

Hos Hanstholm EL-teknik Aps kan vi bl.a. hjælpe dig med installation af IHC anlæg (Intelligent House Control). IHC er en teknologisk løsning, hvor alle huset el-installationer kan styres fra ét centralt sted. Du kan for eksempel styre alarmsystemer, regulere varme og belysningen med få tryk på din smartphone.

Har du brug for hjælp til installation af effektive og intelligente systemer til din bolig eller virksomhed, hjælper vi dig gerne på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk. Vores el-installatører er specialiserede i intelligent el og efteruddanner sig løbende som ny relevant teknologi kommer på banen.

 

 

Intelligente styring i hjemmet i Hanstholm

Vi kan bl.a. hjælpe dig med rådgivning og installation af intelligent styring inden for:

 

  • Belysning
  • Ventilation
  • Aircondition
  • Opvarmning
  • Overvågning
  • Alarmsystemer
  • Energistyring
  • Solafskærmning
  • Vandstyring

Din bolig eller din virksomhed

Lad Hanstholm EL-teknik Aps i Hanstholm, Klitmøller, Thisted og Thy stå for den intelligente styring af din bolig eller din virksomhed og vi sikrer dig en løsning af høj kvalitet og effektivitet. Derudover bestræber vi at yde vores ypperste i forhold til service, så processen forbliver en behagelig oplevelse. Tag kontakt os til på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 10 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33