Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic luft til luft varmepumper er udviklet, så de passer til alle typer boliger. Hos Hanstholm El hjælper vi dig med at finde den helt rigtige model til dit behov. Fra vægmonterede systeme til gulvmodeller der ligner radiatorer.

Desuden giver Panasonic luft til luft varmepumper effektiv varme ned til -35 °C, er miljøvenlige og giver et godt indeklima samtidig med, at du får en effektiv varme- og køleløsning i dit hjem. Så selvom navnet kan snyde – så kan en Panasonic luft til luftvarmepumpe også nedkøle. Så uanset temperaturen i Danmark så kan du sikre dig at den er behagelig.

Det mest optimale er at opsætte varmepumpen i det rum i opholder jer mest. Det er klart at jo tættere værelserne er på varmepumpen jo større effekt har varmepumpens varme/kulde.

Ønsker du at blive kontaktet angående en vurdering og tilbud på, hvad det vil koste at installere en luft/luft-varmepumpe i dit hjem?

Kontakt os i dag for tilbud på en varmepumpe – ☎ 97 96 21 33

Panasonic luft-luft varmepumpe

Varmepumpe i sommerhuset

Panasonic luft til luft varmepumper er særdeles effektive til sommerhuse, garager og annekser – her holder varmepumpen huset frostfrit uden brug af en masse energi. Varmepumpen vil også give en renere indeluft og et behageligt klima. I sommerhuset giver det god mening at vælge en model med WiFi, fordi man vil kunne styre varmen på afstand. Det vil sige at man har mulighed for at tænde op for varmepumpen inden man ankommer til sommerhuset.

Det er også en god ide at sætte varmepumpen til at køre også selvom man ikke er tilstede især om vinteren, hvor man kan holde den på en minimum temperatur på 8 grader – så man slipper for denne her “sommerhus-lugt” når man ankommer.

 

R32 kølemiddel

Alle nye Panasonic luft til luft varmepumper bruger det nye R32 kølemiddel, som er mere miljøvenlig. Læs mere om R32 Panasonic satser stort på det grønne kølemiddel R32.

 

Varmepumper giver et godt indeklima

Panasonic luft til luft varmepumper har nanoe-X-teknologi der renser luften i hjemmet. Den uskadeliggør og reducerer pollen, forurening, svamp og cigaretrøg ved hjælp af automatiserede, elektrostatiske vandpartikler i nanostørrelse. Om sommeren giver det rigtig god mening, hvor man kan bruge varmepumpen som nedkøling og på den måde minske urenhederne i hjemmet. For mange der bor i tæt befærdede områder med meget biltrafik – der kan det være en fordel at have vinduerne lukket og tænde “op” for varmepumpen og derved få en lækker inde temperatur på 21 grader uden forurening.

Udover at fjerne lugt har pumpen en indvendig affugter, som begrænser spredningen af mug og bakterier. Det betyder, at varmepumpen holder luften i hjemmet friskere og sundere på en omkostningseffektiv måde.

luft-luft varmepumpe forklaring

Derudover giver luftrenseteknologien store fordele for alle os nordboere, der som bekendt har mange vinterdage i løbet af et år. Vinterdagene skaber et naturligt behov for at opholde sig meget indenfor, men det byder desværre også, at bakterier og virus får de “bedste” betingelser for at udvikle sig i det varme indeklima.

Få glæde af varmen med Panasonic varmepumper

Med en Panasonic varmepumpe kan du nyde godt af varmen og opnå tusindvis af kroner i årlige besparelser. Ved at erstatte din elvarme med en Panasonic varmepumpe kan du typisk spare omkring halvdelen af din varmeregning. Samtidig gør du en indsats for miljøet ved at reducere CO2-udledningen med mere end 50%. Selv når det er minus 25°C udenfor, kan du stadig have det varmt indenfor med en Panasonic varmepumpe. Dette betyder, at du med en Panasonic varmepumpe kan være sikker på at få en varmepumpe af højeste kvalitet.

Danmarks mest udbredte varmepumpe

Panasonic varmepumpen er den mest udbredte varmepumpe i Danmark, både indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Det faktum, at Panasonic varmepumper er så udbredte i danske hjem, sommerhuse og kolonihavehuse, har en selvforstærkende effekt. Hos Hanstholm EL er vi glade for at sælge Panasonic, da det er et mærke vi kan stå inde for.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33