Industrielektriker

Industrielektriker i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Som industrielektriker arbejder vi med at installere og reparere alle former for elektriske anlæg i industri og erhverv. Vi er specialiserede inden for alarmer, netværksteknologier og bygningsautomatik i industrien. Her kan vi agere som en integreret del af staben eller “komme og gå” som det passer jer – på den måde sparer vi både på nedetiden i forbindelse med etablering af nye systemer eller reparation af eksisterende, og vi optimerer samtidig på driften.

 

Vil du undgå uproduktiv nedetid? Kontakt Hanstholm El-teknik på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for professionelt service på jeres industrianlæg.

 

Som industrielektrikere møder vi mange forskellige, tekniske opgaver og løser problemer med høj fag- og punktlighed – både hvad angår kvalitet og service. Vi stræber naturligvis efter at levere til aftalte tid.

Industriteknikker Hanstholm
Vi løser bl.a. opgaver inden for følgende:
  • Installationer på proces- og maskinanlæg hos vores kunder
  • Opbygning/ombygning af tavler for mange forskellige slags styringer
  • Automation

 

 

Industri i Hanstholm

Vi er en del af

TS-Gruppen


Når du vælger Hanstholm EL-teknik Aps til at udføre arbejde på dine el-installationer tilkommer der dig og din virksomhed nogle goder, som ikke fås andre steder.

  • Du får alle fordelene ved at vælge en lokal el-installatør, som til hverdag færdes i samme miljø som jeres virksomhed.
  • Gennem vores medlemskab i TS-gruppen kan vi trække på et landsdækkende netværk af fagligt kompetente kolleger, hvilket gør at vi har mulighed for at sparre om råd og låne kræfter og/eller værktøjer. Derfor er der ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.
Elektriker døgnet rundt i Hanstholm
Elektriker døgnet rundt i Hanstholm

Døgnvagt 24/7

Vi står klar, når som helst jeres virksomhed har brug for os – med døgnvagt er vi altid på pletten og vi er kun et enkelt kald væk. Dette er uanset tidspunkt på døgnet eller om det er weekend, helligdag eller nat. Det giver jer tryghed og sikkerhed at vi altid kan hjælpe til, specielt hvis uheldet skulle være ude og der er akut brug for en elektriker og el-installatør. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller 📧 info@hanstholm-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33