IT- og dataløsninger

Montering af simple til komplicerede dataløsninger i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller

Lad os hjælpe dig med at få en effektiv og stabil IT-løsning, som får din virksomhed til at køre problemfrit og uden nedetid. Vi kan også hjælpe dig, hvis du arbejder hjemmefra og oplever problemer med din dataforbindelse.

Hos os er vore installatører under løbende uddannelse og derfor højt fagligt kvalificerede til at opsætte IT- og datanetværk, som sikrer effektivitet på virksomheder og i private hjem i Nordjylland.

Hanstholm EL-teknik opsætter stabile dataløsninger i Hanstholm, Thisted, Thy og Klitmøller.

Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller info@hanstholm-el.dk for en uforpligtende gennemgang af din nuværende dataløsning. Så hjælper vi dig med alle former for it- og dataløsninger.

dataløsning Hanstholm

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.

Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

Dataskab Hanstholm

Data på flere niveauer

Kompetenceniveauet er højt både inden for simple eller komplicerede data-opgaver. Vi har blandt andet opbygget stor viden inden for programmering af avancerede PLC-styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA-systemer (Supervisory Control And Data Acquisition) og systemer til opsamling af produktionsdata.

 

Vi kan hjælp dig, hvad end du har brug for

Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for datakommunikation til dit hjem eller din virksomhed. Det starter selvfølgelig med en uforpligtende snak om dine behov, som munder ud i et professionelt bud på en fremtidig IT-og dataløsning.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33