Charge-Amps-ladestandere-med-AG-Electric

Charge Amps© ladestandere

 

med din lokale elektriker i Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted

Ladestanderne fra Charge Amps© er elegante og moderne, der med deres flotte og eksklusive design, passer ind i de fleste hjem. Læs mere om hvad det er, der gør disse ladestandere unikke lige her.

Charge-Amps-ladestandere-med-helsingør-elteknik

Charge Amps© ladestandere

 

med din lokale elektriker i Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted

Ladestanderne fra Charge Amps© er elegante og moderne, der med deres flotte og eksklusive design, passer ind i de fleste hjem. Læs mere om hvad det er, der gør disse ladestandere unikke lige her.

Bæredygtigt design

Bæredygtige ladestandere i lækkert, elegant og eksklusivt design

Z

Nordisk kvalitet

Testet og bygget til det barske nordiske klima med komplet beskyttelse og IP66-klassificering

Innovativ styring

Innovative teknologier gør ladestanderne nemme at betjene gennem cloudbaserede tjenester

AURA-Charge-Amps-med-AG-Electric

Charge Amps© AURA

Bestseller

Den bedstsælgende ladestander på 3,7-11kW i i kompakt format uden at gå på kompromis med design, funktioner og teknologier.

 

Cloudforbindelse

Altid online og opdateret, tilgå din enhed alle steder i verden. Få overblik over forbrug og styr din opladning.

Nice-To-Have

7,5m lang kabel gør det nemt at lade. Ekstra schukoudtag på undersiden til opladning af f.eks. elektrisk cykel, støvsuger mm.

Bæredygtig hårdhed

Fremstillet af genbrugsaluminium og kan operere i temperaturer ned til -25°C med markedets højeste IP66-klassificering.

AURA Charge Amps med

Charge Amps© HALO

Komplet oplader

Mulighed for at oplade to biler samtidig med op til 22 kW pr. udtag. Hvert udtag kan indstilles til valgfri effekt og kan automatisk balancere belastningen mellem stikkene.

Wi-Fi

Intelligent styring og opladning via forbindelse til skyen gennem Wi-Fi.

 

ISO 15118

Forberedt til ISO 15118 som giver en række muligheder, når fremtidens elbiler begynder at understøtte Vehicle-to-grid-teknologien.

 

High-end

Det bæredygtige design af genbrugsaluminium er designet af Joachim Nordwall fra Koeningsegg®

 

Charge Amps©

Bæredygtige ladestandere

Ladestandere af genbrugsaluminium i flot og eksklusiv design, produceret i Sverige med det nordiske klima i tankerne. Fremtidssikring gennem topmoderne teknologi og cloudbaserede systemer, som gør det nemt at betjene både ladestanderen, men også styring gennem enten app på din smartphone eller webapplikation på din computer.

Få en Charge Amps© sat op ved dit parcelhus, sommerhus eller anden feriebolig og gør det nemt at lade din el- eller plug-in hybrid bil op, så du er klar til morgendagens opgaver. Med din egen ladestander kan du oplade mens du sover, sent om natten til tidlig morgen, når el er billigst.

Vi er din lokale elektriker i Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted  – få installeret en Charge Amps© ladestander hjemme ved dig på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk.

Oplad elbilen derhjemme

Spar tid og penge

For mange elbilejere er det vigtigt, at elbilen kan oplades effektivt og bæredygtigt. Mange opdager hurtigt, at der kan være meget at holde styr på, når det kommer til kabler, ladestandere og sikkerhed. Mange vælger mange at oplade på offentlige ladestandere i troen om at det er nemmere, men det er ofte lettere og smartere at oplade derhjemme.

En af de mest tiltalende grunde til at anskaffe en ladestander er, at du ikke behøver at oplade bilen, mens du er på farten. Hvis du lader smart, vågner du altid op til et fuldt opladet batteri og du sparer samtidig penge ved at lade i de sene natte- og tidlige morgentimer.

Læs mere om Charge Amps© her

Ladestander-installeret-i-Aabenraa-Christiansfeld-Sønderborg-Vojens

Montering og installation

Vi er din ekspert i ladestandere

Når det kommer til montering og installation af ladestandere er det enormt vigtigt at arbejdet bliver foretaget af en autoriseret elektriker eller el-installatør – du må ikke selv gøre et forsøg, det kan gøre skade på, ikke kun din nyindkøbte ladestander eller elbil, men kan også forårsage alvorlige personskader enten akut eller gennem overbelastning af din eltavle.

Vi har stor erfaring med montage og installation af ladestandere og i særdeleshed, når det kommer til Charge Amps© ladestandere. Kontakt os på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk. Vi monterer og installerer ladestandere i Hanstholm, Thy, Klitmøller og Thisted.

Fremtidssikret opladning

Holdbar teknologi og software

Med en ladestander fra Charge Amps© får du en totalløsning, som er fremtidssikret ned til mindste detalje.

Du får en intelligent app, der løbende opdateres med ny funktionalitet. En løsning, der er lavet af holdbare materialer, som kan holde til temperaturudsving og al slags vejr i mange, mange år og er bygget efter klimaet, hvor du bor. Du får en løsning som kan håndtere kommende standarder som f.eks. type 2-stik, der i fremtiden vil være den mest almindelige opladningsmetode i Europa og understøttelse af fremtidige teknologier som f.eks. vehicle-to-grid med mulighed for sende strøm tilbage til elnettet, når det bliver tilgængeligt.

Få en fremtidssikret opladeløsning til din el- eller plug-in hybrid bil i dag på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk.

Oplad-din-elbil-med-AG-Electric

Køb din Charge Amps©

Kontakt os i dag

Køb din Charge Amps©

Kontakt os i dag