Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma inden for alarmer og sikkerhed til sommer- og feriehuse  i Thy, Thisted, Klitmøller og Hanstholm. Når du vælger os til øget tryghed af din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som tager dine behov i betragtning.

Ud fra netop dit feriehus og dit budget, finder vi frem til den bedste og mest trygge løsning til dig, din familie og dine værdier. Tag fat i os på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk, vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Rådgivning om alarm til sommerhus i Hanstholm
Videoovervågning i feriebolig med Hanstholm El-teknik

Videoovervågning 📼

Videoovervågning i dit feriehus giver dig mulighed for at se, optage og overvåge både omgivelserne på din grund, men også hvad der sker indenfor i boligen. Med få klik er det muligt at få øjeblikkelig livefeed direkte på din computer, smartphone eller tablet, så du kan få vished i momentet, hvis der skulle ske noget. Videoovervågning er ikke ensbetydende med at det forebygger indbrud, men det kan give dig øget sikkerhed og tryghed. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere ved detektion af bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller in-app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alle henseender ift. alarmer og du kan høre meget mere på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk.

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er magnetiske sensorer, som sikrer dit feriehus’ døre, vinduer og andre åbninger, og det er bevægelsessensorer som registrerer bevægelser i udsatte og udvalgte arealer, hvor en indbrudstyv kunne finde på at fremmane sig uvelkommen adgang.

I almindelige boliger har man det som regel slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man har mulighed for stadig at kunne færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke bruger om natten kan man således stadig have bevægelsessensorer slået til. Dette kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå delelementer helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 97 96 21 33 eller ✉️ info@hanstholm-el.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller anden feriebolig.

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring til sommerhuse med Hanstholm El-teknik
Brand- og vandsikring i Hanstholm

Brand- og vandsikring 🔥💧

Med sikring i tilfælde af brande og vandskader kan det afhjælpe dig for store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet sker. I tilfældet med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie rettidigt, skulle der ske røgudvikling og kan dermed give jer dyrebar tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på situationen og kan hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske eller at vandhanen drypper.

Gennem app får du øjeblikkelig besked, hvis systemet detekterer en lækage, så du hurtigt kan reagere. Du har mulighed for at udvide systemet med f.eks. vandlåse, så du kan få historik over forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 97 96 21 33, ✉️ info@hanstholm-el.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid lige ved hånden 🤚

De fleste af os har i dag vores smart-apparater forholdsvis, hvis ikke, mere eller mindre altid lige ved hånden. Derfor er det også oplagt og smart at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også kan styre, overvåge, få overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme apparater – på alle tidspunkter, vi har brug for det.

Du kan styre alle elementer af dit alarm-setup, dvs. alle ovennævnte og beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden på ethvert givent tidspunkt. Det er nemt, enkelt og supersmart.

Styr alarmen til dit sommerhus gennem app i Hanstholm

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 15 =

Find os

Molevej 36
7730 Hanstholm
CVR: 33289774
info@hanstholm-el.dk

Tlf.: 97 96 21 33